Skip to main content
пр. Перемоги, 53 м. Харків, 61174 +38(057) 725-11-40, +38(057) 725-11-41

Подяка за ефективну реабілітацію у поліклініці №8

«Велика подяка медичній сестрі з ЛФК Потаповій Любові Опанасівні за її роботу. Це спеціаліст від Бога. Дуже уважна, доброзичлива, професіонал своєї справи. Проходила реабілітацію в поліклініці,  відновлення після перелому руки пройшло швидко, чим завдячую саме їй. Дякую! – такий відгук написала пацієнтка поліклініки №8 Сливар Лариса, яка проходила лікування у відділенні відновного лікування КНП «Міська поліклініка  №8» ХМР.

«Приємно, коли пацієнти так тепло відгукуються про роботу наших колег, – зазначає завідувачка відділення Яна Олександрівна Демковська. – Це заслужена похвала. Медична сестра з лікувальної фізкультури вищої категорії Любов Опанасівна Потаповадосвідчений медичний працівник зі стажем роботи за фахом більш як три десятиріччя. Показовий факт, що вся її медична діяльність проходить саме у нашому медичному закладі.

У поліклініці знають Любов Опанасівну, як ентузіаста своєї справи, популяризатора здорового способу життя. Великий професійний досвід та постійне самовдосконалення дозволяє їй надавати пацієнтам дієву різнобічну допомогу.

Фахівець працює з пацієнтами, які маються різні діагнози: остеохондроз, захворювання шлунково-кишкового тракту, дихальних шляхів та суглобів (гонартрози, артрити, артрози), захворювання гінекологічного плану у жінок тощо. Відповідно протоколу надання медичної допомоги підбираються спеціальні комплекси вправ, ефект яких багаторазово підтверджено практикою. Усі вони використовуються з урахуванням рівня фізичного стану пацієнтів задля їх максимального комфорту.

Протягом 2023 року в КНП «Міська поліклініка №8» ХМР реабілітацію пройшли 655 пацієнтів, переважно неврологічного профілю, з захворюваннями опорно-рухового апарату, а також пульманологічного і кардіологічного профілів.

Важливо, що реабілітаційні медичні заходи проводяться у кабінетах, облаштованих спеціальним сучасним обладнанням, інвентарем та технічними засобами. Цим питанням  систематично й плідно опікується адміністрація медзакладу.

На знімку: Л.О. Потапова


  • інформатор, реєстратори +38 (057) 725-11-40, 
    +38 (057) 725-11-41

  • приймальня директора +38 (057) 725-11-51

  • поліклініка №8 у соцмережах

  • © 2016- КНП «Міська поліклініка №8»  ХМР

  • пр. Перемоги, 53, м. Харків, 61174, Україна

  • E-mail: poliklin8@i.ua

При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання обов’язкове

Запись на прием
222