Структурні підрозділи
- ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ (ЦПМСД) ПОЛІКЛІНІКИ
- Амбулаторія №1 ЦПМСД
- Амбулаторія №2 ЦПМСД
- КОНСУЛЬТАТИВНО-ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР ПОЛІКЛІНІКИ
- Жіноча консультація
- Хірургічне відділення
- Неврологічне відділення
- Відділення відновного лікування
- Денний стаціонар
- Відділення мобільної паліативної медичної допомоги
- Рентген-діагностичне відділення
- Клініко-діагностична лабораторія
Виникненню кишкових інфекцій та харчових отруєнь можна запобігти
Придержуючись нескладних і добре відомих правил, можна убезпечити себе від складних проблем зі здоров’ям, – нагадує завідувач відділенням профілактики Нателла Шаданія. Зверніть на них увагу та відповідально ставтеся до загальноприйнятих норм.
Тож виникненню кишкових інфекцій та харчових отруєнь можна запобігти, якщо:
- Не купувати продукти харчування на стихійних ринках або з рук у приватних осіб.
- Для пиття й приготування їжі використовувати воду питну бутильовану або з централізованих джерел водопостачання.
- Не допускати споживання продуктів та напоїв з простроченим терміном зберігання.
- Не вживати харчові продукти на напої при найменшій підозрі щодо їх недоброякісності.
- Не вживати в їжу незнайомі гриби, ягоди, трави та інші рослини.
- При споживанні овочів фруктів та ягід їх добре промити питною водою, найкраще ще обдати окропом.
- Перед приготуванням їжі та перед її вживанням обов’язково мити руки з милом. Обов’язково мити руки після відвідування туалету.
- Для купання та відпочинку користуватися лише офіційно відкритими для цього пляжами.
- При перших ознаках кишкового захворювання терміново звертатися до лікаря.