Skip to main content
пр. Перемоги, 53 м. Харків, 61174 +38(057) 725-11-40, +38(057) 725-11-41

Вітання з днем народження Олені Чумаченко – директору поліклініки №8, прекрасному керівнику, щирій світлій людині, чудовій жінці

Вельмишановна Олено Станіславівно! Прийміть наші щирі вітання з особливим днем – ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!  Нехай він буде мирним, по-справжньому святковим, радісним і обов’язково принесе багато позитиву й добрих емоцій!

Ми пишаємося нашим колективом, нашими досягненнями та успіхами, яким заслужено завдячуємо саме Вам.

Нещодавно виповнилося 30 років з того часу, як Ви очолили поліклініку. Три десятки років плідної праці на посаді головного лікаря, а наразі її директора – яскраве свідчення Вашого управлінського хисту, постійної націленості на новації, вміння ефективно організувати роботу великого колективу та знаходити дієві відповіді на найскладніші виклики, які на різних етапах ставить життя.

Цей період пов’язаний зі сталим розвитком поліклініки №8, перетворенням її в сучасну поліклінічно-амбулаторну медичну установу з високим рейтингом у мережі харківських медзакладів.  Ці та інші вагомі досягнення – предмет особливої гордості всіх, хто знаходиться  поруч з Вами.

Дуже тішить та обставина, що медзаклад для співробітників значить набагато більше, ніж просто місце роботи, для багатьох – це друга сім’я. Всі ми відчуваємо й цінуємо Вашу увагу, вміння співпереживати, щирість у стосунках, готовність прийти на допомогу. Так було завжди, а особливо важливо під час теперішніх надскладних випробувань.

Низький уклін за високий професіоналізм, людяність, доброту, жертовність та великий дар нести добро людям!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, любові, добра, сімейного затишку. Хай доля дарує все, чого потребує душа. Миру, добра, успіхів у всіх справах та многії літа!

З великою повагою, Ваші колеги та однодумці


  • інформатор, реєстратори +38 (057) 725-11-40, 
    +38 (057) 725-11-41

  • приймальня директора +38 (057) 725-11-51

  • поліклініка №8 у соцмережах

  • © 2016- КНП «Міська поліклініка №8»  ХМР

  • пр. Перемоги, 53, м. Харків, 61201, Україна

  • E-mail: poliklin8@i.ua

При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання обов’язкове

Запись на прием
222
Перейти до вмісту