Skip to main content
пр. Перемоги, 53 м. Харків, 61174 +38(057) 725-11-40, +38(057) 725-11-41

Вітання з професійним святом медпрацівникам поліклініки №8

Шановні колеги, дорогі друзі! Наше цьогорічне професійне свято проходить в умовах воєнного стану та пов’язаних з ним непростих життєвих реаліях. Та попри всі складнощі ми радіємо Дню медичного працівника. Бо ця дата об’єднує всіх, хто в різні часи зробив для себе вибір і долучився до найблагородніших професій – лікаря, медсестри, акушери, санітари.

Приналежність до медичної спільноти робить кожного з нас сильнішим, бо від нашої праці значною мірою залежить здоров’я пацієнтів. Останні роки ми як ніколи, відчуваємо її значущість і кожен робить все можливе, а часом і неможливе, аби відповідати покладеній на нас важливій місії.

Пишаюсь вами та дякую за щоденну працю з повною віддачею сил, за мужність, стійкість, терпіння, за те, що ми разом гідно продовжуємо загальну справу: надаємо повний об’єм лікувально-діагностичних та лікувально-профілактичних медичних послуг харків’янам. Завдяки вашому професіоналізму, майстерності та чуйності сьогодні багато людей отримують якісну медичну допомогу і повертаються до повноцінного життя, перемагаючи хвороби.

Наша медична установа, що стала для багатьох рідною домівкою, залишається острівцем стабільності як для пацієнтів, так і для нас, медпрацівників. Ми вкотре впевнились, що разом можемо вистояти у найскладніших обставинах, успішно виконуючи наш професійний обов’язок. А ще оцінили наші добрі стосунки, вміння підтримувати один одного, радіти успіхам, розділяти біль втрат.

Збережемо разом добру репутацію поліклініки, здобутки колективу та його кращі традиції! Нехай у наших стінах завжди зберігається душевне тепло й милосердя, щирість і людяність, чуйність і небайдужість!

Бажаю вам міцного здоров’я, оптимізму і стійкості перед викликами воєнного часу,  скорішого повернення до мирного життя. Нехай всупереч обставинам, ваші дні будуть щасливими, а всі задуми здійсненими! Нехай в наступні роки професійні свята відбуваються виключно в мирних реаліях в незалежній та квітучій Україні!

З великою повагою та вдячністю за працю,
Олена Чумаченко, директор КНП «Міська поліклініка №8» ХМР


  • інформатор, реєстратори +38 (057) 725-11-40, 
    +38 (057) 725-11-41

  • приймальня директора +38 (057) 725-11-51

  • поліклініка №8 у соцмережах

  • © 2016- КНП «Міська поліклініка №8»  ХМР

  • пр. Перемоги, 53, м. Харків, 61201, Україна

  • E-mail: poliklin8@i.ua

При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання обов’язкове

Запись на прием
222
Перейти до вмісту