Skip to main content
пр. Перемоги, 53 м. Харків, 61174 +38(057) 725-11-40, +38(057) 725-11-41

Почесною грамотою обкому профспілку вшанована Інна Добровольська, старший фельдшер-лаборант поліклініки №8

«За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, героїзм  при виконанні професійних обов’язків, активну участь у профспілковій роботі на громадських засадах», – це формулювання, що значиться в грамоті, повною мірою характеризує нашу колегу Інну Миколаївну Добровольську.

Її медичний стаж, який складає 15 років, – це щоденна відповідальна праця в клініко-діагностичній лабораторії поліклініки №8. Праця, що потребує особливої зібраності, уваги, до того ж без права на помилку, адже кожне зроблене дослідження надалі забезпечує точність і своєчасність постановки діагнозу та вибору тактики лікування пацієнта.

За оцінкою колег, Інна Миколаївна як ніхто відповідає вимогам до медперсоналу лабораторії: відповідальна, уважна, працелюбна, має ґрунтовну професійну підготовку, працює швидко й результативно і найголовніше – з великим бажанням.

Весь час навчається, освоює нове медичне обладнання, що поступає до КДЛ, опановує нові методики, добре обізнана з комп’ютерною технікою, необхідним програмним забезпеченням.  Досконально володіє всім обсягом знань та умінь, необхідних  для роботи в клінічному відділі, достатньо впевнено почувається і в біохімічному відділі. Має вищу кваліфікаційну категорію.

Її знання, досвід та вміння працювати з різними категоріями пацієнтів стають у нагоді під час роботи у складі виїзної бригади паліативної допомоги за місцем проживання важкохворих пацієнтів.

Інну Миколаївну характеризують як добру скромну людину, яка завжди готова підтримати та надати допомогу тим, хто її потребує. За професіоналізм, принциповість, чуйність її заслужено поважають колеги та пацієнти.

Вітаємо Інну Миколаївну з заслуженою нагородою! Бажаємо миру, міцного здоров’я, добробуту, нових здобутків, здійснення мрій!

Адміністрація, профком поліклініки №8


  • інформатор, реєстратори +38 (057) 725-11-40, 
    +38 (057) 725-11-41

  • приймальня директора +38 (057) 725-11-51

  • поліклініка №8 у соцмережах

  • © 2016- КНП «Міська поліклініка №8»  ХМР

  • пр. Перемоги, 53, м. Харків, 61201, Україна

  • E-mail: poliklin8@i.ua

При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання обов’язкове

Запись на прием
222
Перейти до вмісту